Jag skulle aldrig klara mig utan den, jag erkänner! Det första jag gör när jag vaknar är att kolla min Insta och FB, där fastnar jag sen säkert minst 15 min. Sen fortsätter det så resten av dagen, så fort jag får en ledig stund över är jag där och pillar på mobilen. Tiden man tillbringar på sociala medier har för många blivit en självklarhet, det är en stor del av våra liv idag. Man har tillgång till allt man behöver i sin mobil eller iPad. Tidningar, böcker, musik, filmer, nyheter, väder mm. De till och med räknar hur många steg man tar. Ja, allt finns där!

Istället för att ringa det där samtalet skickar man istället meddelanden på Insta, FB eller Snapchat. Det går snabbt att få iväg det och lika snabbt får du svar! Ja vi lever med våra mobiler i handen och jag själv är en av dem!

Det som skrämmer mig mest är att det kryper ner i åldrarna. Tvååringar som sitter med iPads och mobiler när föräldrarna äter för att få lugn och ro.... Absolut att barn ska lära sig tidigt att använda datorer och digital media då allt arbete i skolorna idag sker med datorer. Det är väl jättebra fast nej!

Böcker och pennor existerar snart inte längre.

Till och med min nästan 90 åriga svärmor lärde sig att använda mobil och iPad. Hon läste tidningen och såg på nyheterna i den. Scrollade sin FB och la patiens. Fantastiskt!

Sociala medier har tagit över våra liv.

Jag både älskar det och hatar det! 

 

Innan jag säger godnatt ska jag bara scrolla lite....❤